Hur det hela började.

Vi är två killar från Göteborg som alltid har älskat att ha på oss accessoarer. Vi tycker att en fin accessoar kan lyfta upp hela outfiten och stärka självförtroende!

I dagsläget kostar det alldeles för mycket att köpa accesoarer med bra kvalitet och unik design. Detta gör att många inte har möjligheten att variera accessoar efter outfit och situation. WeMisoo grundades med idéen om att alla ska kunna köpa accessoarer med god kvalitet till ett billigt pris!

Mer än 90% av vårt material är inhandlade av Svenska företag, vilket bidrar till den inhemska ekonomin. Resterande har vi bland annat köpt från Thailand, Vietnam och Kina. Armbanden kommer att vara Handmade With Löv.

Vad vill vi uppnå?

Vårt största mål är att alla ska äga en accessoar från WeMisoo. För att uppnå målet har vi tagit fram nyckelord som vi tycker stämmer bra överens med våra produkter.

Våra nyckelord: 

  • Billigt
  • Kvalitativt
  • Unik design

Våra framtida planer

Vår verksamhet sprudlar med nya förslag som tas fram under varje möte. Vår ambition är att släppa nya kollektioner en gång per kvartal. 

En annan ambition är att vara första alternativet för det svenska folket vad gäller accessoarer och smycken – går det enligt plan så kommer detta varumärket att exapnderas enormt inom snar framtid.

sv_SE
  • Inga produkter i varukorgen :(