Här har vi radat upp dem stenarna som finns med i vår kollektion, läs och försök att ha det till grund för ditt köp.

Aptit

Hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.

Aura Angel

Aura Angel renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura. Aura Angel, är en kvarts som är doppad i ädelmetaller för att sedan behandlas i ”tryckkammare” för att få sin permanenta färg.

Aura Titan

Detta är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg. Aqua aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryck kammare, färgen är permanent.

Bergkristall

Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Den förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. Bergkristall ökar energin kring bäraren och förstärker den andliga kraften.

Dalmatine

En sten för den analytiska, balanserar och underhåller sinnet. Lindrar och lugnar i ställningstaganden. Renar och rensar auran samt tar bort oönskad energi och omvandlar den till positiv energi.

Dumoterit

Hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren. Dessa stenar öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.

Falköga

Detta är en lugnande sten som minskar stress. Renar och öppnar upp till ett högre medvetande. Hjälper mot fobier, rädslor och aggressioner. Använd Falköga för att balansera Yin/Yang energierna, och din intuition.

Hematit

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende. Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar.

Howlit

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Imperial jasper azure

Hjälper dig på din andliga väg mot universum. En mycket andlig sten som hjälper oss att utveckla vårt andlig jag, hjälper oss förstå att vi är en del av alltet. Hjälper oss ta bort vår rädsla och osäkerhet.  Imperial Jasper finns cirka 50 mil nordväst om Guadalajara, Mexiko på östra sidan av en brant kanjon. Denna kanjon ligger norr om den lilla staden San Cristobal.

Jaspis (Brecci)

Brecci Jaspis är en sten för styrka och vitalitet. Ger mental klarhet och fokus. Stimulerar bas och sakral chakrat, renar och stabiliserar auran. Tar bort negativitet, skapar trygghet och helhet.
Det är en sten för avgiftning och återhämtning speciellt efter sjukdomstillstånd.

Jaspis (Kambaba)

Hjälper dig finna din plats i tillvaron, gör dig medveten om din situation här och nu. Ger kraft, underlättar vid andlig utveckling och meditation.

Jaspis (Red Creek)

Red Creek Jaspis, har styrka och kraftfulla energier. Den förstärker energierna kring bäraren. Den är mycket jordande och grundande sten, stabiliserande både kroppen och anden.

Jaspis(Mookait)

Dessa stenar kommer från Australien, de ger stabilitet och perspektiv på livet. De hjälper dig att fatta rätt beslut genom att vara objektiv. Mookait kopplar samman din energi till jorden. Balanserar rot och solar plexus chakrat och ökar flödet mellan dessa chakran.

Jade Vit

Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig. Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.

Lila Jade

Detta är en sten som står för lugnet i stormen, dennes egenskaper balanserar nerverna. Vissa har en bit av Jade förvaras i en ficka eller på ett hänge för att stryka från tid till annan för att laddar energi och skydda mot sjukdom. Jade kan också användas för att mildra chocken eller rädslan för de unga eller äldre som vårdas på sjukhus eller hemifrån samt familjen.

Malakit

Detta är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Den kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren. Stenen förstärker energier av olika slag både positiva och negativa.
Den är starkt beskyddande och renar avgaser den sägs även beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra menssmärtor. Det sägs att stenen är bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Månsten

Ger gudomlig inspiration och hjälper oss att kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Opal

Detta är en sten för glädje, hjälper dig ta bort och rensa gamla blockeringar och mönster. Stenen skapa även en ny plats åt positiva energier. Energisätter dig, hjälper dig behålla lugnet i kaotiska situationer. Viktigast av allt är nog att den för in villkorslös kärlek i ditt liv.

Redwood

Förstenat trä, även känd som fossilerad trä. Arbetar med Rot och Sakral chakrat och tillför underbara healing energier till både de fysiska och känslomässiga. Lär oss att ha tålamod och hjälper oss förstå livet. Den arbetar med grund energierna och uppmuntrar en att leva livet som en andlig själ inom den andliga sfären. Redwood trä anses vara en symbol för hälsa, vishet och kommunikation.

Sodalit

Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
Dess stenar står för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen. Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.

Svart Fire Agat

En kraftfull beskyddare, stärker ditt mod och din kraft att vara ett med dig själv. Hjälper dig uppnå en känsla av balans, i kropp och sinne. Motverkar rädsla och blyghet, hjälper dig stå upp för dig själv.

Svart Turmalin

Svart Turmalin är en av de mest kraftfulla beskyddande stenar. Den blockerar all negativ energi eller attacker. En mycket bra sten att ha när man behöver beskydd eller vill hindra från att oönskade energier kommer in. Det är mycket grundande sten, den balanserar och skyddar alla chakran, såväl som kropp och auran. Skyddar även mot elektromagnetisk strålning.

Tigerjärn

Dessa är en kombination av gul tigeröga, hematit och röd jaspis den har alla de egenskaperna som tillhör dessa samt sina egna. Tigerjärn är en perfekt partner för de som har lätt för att ta över andras känslor medvetet eller omedvetet. Dessa har en kraftfull effekt på de lägre chakrana(kroppens energipunkter), som främjar fysisk vitalitet, energi och stammina. Stenarna hjälper de som är känslomässigt, mentalt eller fysiskt utmattade eller har gått in i väggen. Ger dig mod att våga genomgå förändringar. Samtidigt är det en kreativ sten som hjälper dig hitta lösningar på problem och ideér. Fysiskt sägs Stenen dämpa stress och lindrar muskelkramper.

Tigeröga

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd, speciellt för de på resande fot. Stenen för även med sig tur och välgång. Tigeröga hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.

Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.

Unakit

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Fysiskt: sägs Unakit vara bra för fortplantnings systemet, för hälsosamma graviditeter. Bra för cellförnyelser. Balanserar den känslomässiga och andliga kroppen.

sv_SE
  • Inga produkter i varukorgen :(